donatalillo

CASA SU DUE LIVELLI

  • YEAR : 2020
  • LOCATION : BARI
  • CATEGORY : Appartamento

[/ vc_column] [/ vc_row]

Sotto il cubo ci sono moduli morbidi estraibili e all’interno del cubo c’è un albero vivo che è illuminato dalla finestra sul tetto sopra. Questo è un luogo di solitudine, meditazione e relax. Quindi, con l’aiuto di moduli estraibili, puoi creare diverse zone per conversazioni, giochi da tavolo e chi ha bisogno di ritirarsi può andare a riposare sotto l’albero.

Also, we do not forget about a place for storing clothes. There is a cabinet along one of the walls.

We propose creating a multifunctional space where you can make a choice: either to retire or be together with everybody. The space, clear of all unnecessary items, will take you to another dimension and help you to get tuned to a calm repose. Lot’s of light and air.

In the center of the room there is a functional zoning volume, a white cube, dividing the entire living room into 5 zones: active pastime area, TV area, dressing area, secluded relaxation area and the central area – relaxation area, located inside the white volume.

[/ vc_project_detail] [/ vc_column] [/ vc_row]

[/ vc_column] [/ vc_row]
]]]]] = “1/2”]
[/ vc_column]
[/ vc_column] [/ vc_row]

Il progetto è realizzato per Antony Holder.

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

YEAR

2020

LOCATION

BARI

CATEGORY

Appartamento

SHARE PROJECT